LVI-urakointi ammattitaidolla Vihdistä koko Uudenmaan alueelle

Ota meihin yhteyttä

Vihdin LVI Oy toteuttaa LVI-urakointia, -asennuksia ja -huoltoja Vihdistä käsin pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella. Tarjoamme sekä kotitalouksille että yrityksille monipuoliset ja ammattitaitoiset LVI-palvelut. Mikäli rakennat uutta tai remontoit ja vesi- tai ilmastointijärjestelmäsi kaipaa asiantuntevaa asentajaa tai huoltajaa, ota meihin yhteyttä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Kokonaisvaltaiset LVI-palvelut

Meiltä saat LVI-työt ammattitaidolla alusta loppuun saakka. Käytämme töissämme vain laadukkaita tarvikkeita ja materiaaleja, sillä haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tarjoamme muun muassa seuraavat palvelut:

  • LVI-urakointi

  • Maalämpöasennukset

  • Maalämpötarvikkeet

  • Ilmavesilämpöpumput ja niiden asennukset

  • Kaukolämpötyöt tarvikkeineen

  • Lämmöntalteenottojärjestelmät tarvikkeineen

  • LVI-töiden valvonnat

  • Alan tarvikkeiden myynti.

  • Ilmalämpöpumput ja niiden huollot

Hoidamme myös muut LVI-alan työt laidasta laitaan. Jos et löytänyt etsimääsi palvelua listalta, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman laajasti kaikenlaisissa LVI-tarpeissa.

Tutustu myös lämmityspalveluihimme

Tilaa LVI-huolto ajoissa

Vesi- ja ilmastointijärjestelmien, esimerkiksi putkiston kunnosta kannattaa pitää huolta. Mikäli huoltoja ja mahdollisia korjauksia ei tehdä ajoissa, muun muassa erilaisten vesivahinkojen riski kasvaa. 

Jos suunnittelet kodin remonttia tai epäilet vesi- tai ilmastointijärjestelmäsi kaipaavan huoltoa tai uudistusta, ota meihin yhteyttä. Me tarkistamme tilanteen ja hoidamme tarvittaessa esimerkiksi ilmastointilaitteiden huollot. Toteutamme tarvittaessa myös LVI-järjestelmien täydelliset saneeraukset. Kysy rohkeasti lisää – palvelemme kaikenlaisissa LVI-tarpeissa!

Palvelemme koko Uudenmaan alueella – ota yhteyttä!

Etsitkö nopeaa ja asiantuntevaa LVI-asentajaa tai -huoltajaa tai suunnitteletko laajempaa LVI-saneerausta? Vihdin LVI Oy on palveluksessasi!

Yrityksemme toiminta-alueeseen kuuluu Vihdin seudun ohella myös pääkaupunkiseutu ja koko Uusimaa. Työskentelemme esimerkiksi Karkkilassa, Nurmijärvellä, Kirkkonummella, Lopella, Lohjalla, Siuntiossa, Kirkkonummella, Espoossa ja Helsingissä. 

Pyydä rohkeasti tarjous tai kysy lisää palveluistamme! Palvelemme mielellämme sekä yksityisiä asiakkaita että yrityksiä.