Maalämpöasennukset laadukkaasti Vihdistä koko Uudenmaan alueelle

Ota meihin yhteyttä

Vihdin LVI Oy tarjoaa LVI-töiden ohella myös maalämpöasennukset ja muut lämmityspalvelut. Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita Vihdistä käsin pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella.

Toimiva lämmitysjärjestelmä on tärkeä tekijä asumismukavuudelle, joten satsaa lämmitysjärjestelmään, joka palvelee perhettäsi tai yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Lämmityspalveluiden kokenut osaaja

Tarjoamiimme lämpöpalveluihin kuuluu lämpöjärjestelmien asennuksen lisäksi myös huoltotyöt ja alan tarvikkeiden myynti.

Tarjoamme muun muassa:

  • Maalämpöasennukset ja -tarvikkeet

  • Kaukolämpöasennukset

  • Lämmön talteenottojärjestelmät

  • Öljypolttimien asennukset ja huollot

  • Alan tarvikkeiden myynnin.

  • Ilma-vesilämpöpumput

  • Ilmalämpöpumput

  • Puu ja hake laitosten kytkennät

Puuttuiko etsimäsi palvelu listalta? Ota meihin rohkeasti yhteyttä, sillä pyrimme palvelemaan asiakkaita LVI-alan töissä ja lämmityspalveluissa mahdollisimman kattavasti. 

Tutustu tarkemmin LVI-töihimme

Laatumerkkien luotettava jälleenmyyjä

Käytämme kaikissa töissämme vain laadukkaiden valmistajien tuotteita sekä ensiluokkaisia materiaaleja. Näin voit olla varma palveluidemme korkeasta laadusta.

Toimimme jälleenmyyjinä muun muassa seuraavien laatumerkkien LVI-tuotteille ja lämpöjärjestelmille: 

Voit halutessasi tilata meiltä pelkät tuotteet ilman asennustöitä tai täyden palvelupaketin tuotteineen ja asennuksineen. Kysy lisää!

Pyydä tarjous tai kysy lisää lämmityspalveluista!

Mikäli harkitset maalämmön tai jonkin muun lämmitysratkaisun hankkimista kotiisi, ota meihin yhteyttä! Annamme mielellämme lisätietoja lämmitysjärjestelmien asennuksista. Autamme myös oikean lämmitysratkaisun valinnassa juuri sinun kotiisi tai esimerkiksi yrityksesi tiloihin. 

Toteutamme lämmitysjärjestelmien asennuksia Vihdissä, pääkaupunkiseudulla ja koko Uudellamaalla lähes 40 vuoden kokemuksella. Voit luottaa asiantuntevaan henkilökuntaamme. 

Mikäli haluat pyytää hinta-arvion esimerkiksi maalämpöjärjestelmästä tai muusta lämmitysjärjestelmästä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Palaamme pikaisesti asiaan!