Ilma-vesilämpöpumput avaimet käteen -periaatteella Vihdistä koko Uudellemaalle

Ota meihin yhteyttä

Vihdin LVI Oy myy, asentaa ja huoltaa energiaa ja luontoa säästävät ilma-vesilämpöpumput Vihdissä ja muualla Uudellamaalla. Kokonaisvaltaisen palvelumme ansiosta ilma-vesilämpöpumpun käyttöön ottaminen ja ylläpitäminen on helppoa.

 

Saat meiltä myös muun muassa ilmalämpöpumput ja maalämpöasennukset saman katon alta. Kiinnostuitko? Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Energiaa ja rahaa säästävät ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu vesikiertoista patteria tai lattialämmitystä hyödyntävään kiinteistöön. Sen voin asentaa joko nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai sillä voi korvata olemassa olevan lämmitysjärjestelmän. 

 

Ilma-vesilämpöpumppu on investointi, joka maksaa itsensä takaisin. Laitteen avulla voit säästää jopa yli puolet sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna. Ilma-vesilämpöpumppu on myös ekologinen valinta, sillä se auttaa pienentämään lämmityksestä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä. 

Kerromme mielellämme lisää ilma-vesilämpöpumpuista, joten ota yhteyttä!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Miellyttävää sisäilmaa läpi vuoden

Ilma-vesilämpöpumpun avulla voit säätää lämmityksen toivomallesi tasolle. Se viilentää mukavasti kesän helteillä ja lämmittää puolestaan talvella.

 

Jos pakkanen laskee 20–25 asteeseen, ilma-vesilämpöpumpun teho kuitenkin laskee. Tällöin tarvitaan varalämmitysjärjestelmää. Usein varalämmitysjärjestelmäksi jätetään esimerkiksi aiempi lämmitysjärjestelmä.

 

Autamme mielellämme löytämään ratkaisun myös lisälämmitystarpeeseesi. Monipuolisena LVI-alan liikkeenä palvelemme kaikenlaisissa lämmitykseen liittyvissä kysymyksissä.

Avustusta uusiutuvaan energiaan siirtymiseen

Tiesitkö, että voit saada rahallista tukea, kun siirryt käyttämään uusiutuvia energiamuotoja. Valtio myöntää avustusta pientalon öljylämmitys- tai maakaasujärjestelmästä luopumiseen. 

 

Jopa 4 000 euron avustuksen voi saada, kun siirtyy käyttämään maalämpöpumppua, ilma-vesilämpöpumppua tai kaukolämpöä. Muihin lämmitysjärjestelmiin siirryttäessä avustusta voi saada 2 500 euroa.

 

Lisää avustuksesta ja sen hakemisesta voit lukea ELY-keskuksen verkkosivuilta.