Ilmalämpöpumput vaivattomasti koko Uudenmaan alueelle

Ota meihin yhteyttä

Vihdin LVI Oy myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput Vihdissä ja Uudenmaan alueella. Saat meiltä laadukkaat Mitsubishin ja GREE:n laitteet avaimet käteen -periaatteella. LVI-alan töihin erikoistuneena yrityksenä takaamme onnistuneen lopputuloksen.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Autamme mielellämme sopivan ratkaisun löytämisessä ja sovitamme asennustyön aikatauluusi.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Ilmalämpöpumpulla sopiva lämpötila energiatehokkaasti

Ilmalämpöpumpun avulla saat juuri sopivan lämpötilan kotiin, vapaa-ajan asuntoon, toimistoon ja muihin tiloihin. Kesällä ilmalämpöpumppu viilentää mukavasti, ja talvella se tuottaa kaivattua lämpöä. 

 

Sopivan lämpötilan lisäksi ilmalämpöpumpulla on muitakin etuja: Saat raikkaampaa ja laadultaan parempaa sisäilmaa. Pystyt myös säästämään energia ja pienentämään sähkölaskua esimerkiksi öljylämmitykseen tai suoraan sähkölämmitykseen verrattuna.

 

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista ja niiden ominaisuuksista!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Laadukkaat ilmalämpöpumput

Myymme laadusta tunnettujen valmistajien ilmalämpöpumppuja. Saat meiltä Suomen sääoloiltaan vaihteleviin olosuhteisiin hyvin sopivat Mitsubishin ja GREE:n laitteet asennuksineen.

 

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput tulevat Mitsubishi Electricin omilta tehtailta, joten niiden valmistaja pystyy varmistamaan tuotteiden korkean laadun ja toimintavarmuuden. Mitsubishin ilmalämpöpumpuilla on mallista riippuen kahden tai kolmen vuoden takuu, ja valikoimista löytyy sopiva ratkaisu kaikenlaisiin kohteisiin.

 

GREE:n lämpöpumput ovat toimintavarmoja, kestäviä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Mallistosta löytyy lämmittäviä ja viilentäviä ilmalämpöpumppuja sekä suuriin että pieniin kohteisiin. 

Asennukset ja huollot ammattitaidolla

Myymme, asennamme, huollamme ja korjaamme ilmalämpöpumppuja ja ilma-vesilämpöpumppuja. Avullamme hankit juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämmitys- ja viilennysratkaisun helposti avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme kaikista asennustöistä sähkötöineen. Tarvittaessa autamme ja neuvomme valintojen tekemisessä.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Palvelemme yli 40 vuoden kokemuksella koko Uudenmaan alueella.